vineri, 24 februarie 2012

Audionova, reteaua numarul 1 din Romania in aparate auditive

Noi, Audionova

In fiecare zi sunetele din jurul nostru sunt pierdute de persoanele cu hipoacuzie.

Hipoacuzia este un handicap invizibil. In fiecare zi persoanele cu hipoacuzie sunt frustate si cateodata disperate. Hipoacuzicii simt ca traiesc intr-o lume inchisa, fara sunete, fara voci, fara zgomot.Hipoacuzicii nu ii pot auzi pe cei dragi, nu isi pot auzi sotiile si sotii, copiii si nepotii.

Audionova - să fii numărul 1 este o responsabilitate

Audionova, reteaua numarul 1 din Romania in aparate auditive, a devenit un sprijin important pentru persoanele purtatoare de proteze auditive. Este o onoare pentru noi sa fim alaturi de dvs, persoanele cu hipoacuzie, si sa punem la dispozitia dvs. servicii profesioniste si experienta noastra in domeniul aparatelor auditive.

Audionova este cea mai mare reţea de aparate auditive din România.  Audionova are 38 de centre despecialitate în toată ţara. Reţeaua deţine specialişti calificați acreditați de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației, laboratoare avansate și ingineri specializați în aparate auditive. Toate acestea au ajutat Audionova să devină lider pe piata aparatelor auditive din România. 

Scopul  nostru  este  sa  identificam afectiunea cat mai devreme  si sa oferim solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde  tratamentul medicamentos sau  solutiile chirurgicale nu au efect.

Puteţi efectua gratuit testul online de auz, sau puteti intra în oricare dintre centrele Audionova din România unde specialiştii noştrii vă vor testa auzul si va vor explica optiunile disponibile pentru a va putea recupera auzul.

La Audionova aveţi parte de o gamă variată de aparate auditive, cele mai avansate la ora actuală în lume, cu designuri moderne şi preţuri atractive.

Consiliere personală pe tot parcursul

Este important sa stiti ca politica stricta a companiei noastre este aceea de profesionalism fara compromis. Expertii acusticieni sunt selectati cu atentie si deservesc persoanele purtatoare deproteza auditiva cu profesionalism.

Acusticienii audiologii Audionova sunt încântaţi să vă însoţească de la începutul procesului până când problema dvs. va fi rezolvată. Vă vom testa auzul pentru a stabili, după caz, necesitatea utilizării unuiaparat auditiv sau tratament. În cazul în care într-adevăr aveţi nevoie de un aparat auditiv, vă vom personaliza unul pentru dvs. şi vă vom fi alături chiar şi după reîntoarcerea la rutina obişnuită, deoarece ne pasă de auzul dvs. Este important să ştiţi că în spatele aparatului dvs. auditiv se află cea mai profesionistă companie din România.

Aparate auditive personalizate

Compania noastra are acorduri cu companii lidere mondiale in domeniul aparatelor auditive si importa o gama larga de aparate auditive in Romania, cu design-uri diverse si tehnologii avansate.

Cu ajutorul aparaturii audiologice si a programelor de fitting, specialiştii acusticieni vor personaliza pentru dvs. un aparat auditiv ce vă va rezolva toate problemele de auzAparatele auditive Audionova sunt cele mai avansate aparate atât de pe piaţa europeană cât şi de pe cea din Statele Unite. Ele conţin microprocesoare digitale de sunet, microfoane avansate ce reduc zgomotul de fundal şi amplifică vorbirea, şi alte caracteristici unice. Această tehnologie este pusă la dispoziţia dvs. pentru a vă oferi un auz excelent. Veţi putea din nou să vă bucuraţi de o discuţie cu cei dragi calm, fără teamă, cu un zâmbet pe faţă ştiind că problema dificilă este rezolvată şi că în sfârşit puteţi auzi din nou. Este minunat să auzi bine!

Datorita dimensiunii companiei noastre, putem oferi clientilor nostri aparate auditive la preturi accesibile si promotii atractive.

Am fi incantati sa va oferim colaborarea noastra in alegerea unei proteze auditive.

Doar impreuna putem sa va ajutam si sa va redam placerea vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu